maandag 17 februari 2014

Week van de Nestkast

Natuurpunt en Vivara/CJ Wildbirdfoods organiseren van 17 t/m 23 februari 2014 voor de negende keer "De Nationale Week van de Nestkast".


Deelnemen aan de "De Nationale Week van de Nestkast"
Onder het kopje "Doe mee!" vindt je extra informatie over de actie en de verkooppunten van de kastjes. Met je deelname help je de broedgegevens van de in nestkasten broedende vogels in kaart te brengen. En bovenal, je kunt genieten van nieuw vogelleven in je tuin.
Waarom de "De Nationale Week van de Nestkast"?
Vogels geven de tuin iets extra's. Ze zijn leuk en levendig en brengen gezelligheid bij ons thuis. Ze maken deel uit van onze eigen leefomgeving. Hoeveel vogels in je tuin zingen, broeden en eten hangt (voor een groot deel) af van jouw als gastheer of gastvrouw.
Tijdens de De Nationale Week van de Nestkast 2014 nodigen Vivara en Natuurpunt je eveneens uit om te ontdekken welke overige in het wild voorkomende dieren en planten er in jouw tuin voorkomen en hoe jij die natuur op een eenvoudige manier kan versterken.
De speciale "Week van de Nestkast" actiepakketten kun je online bij Vivara bestellen. Je kan ook terecht in het speciale natuurhoekje in de AVEVE-winkel in je buurt om kennis te maken met duurzame en kwaliteitsvolle producten zoals bijvoorbeeld een eekhoornvoederhuis, een bijenhuis of een koolmeesnestkast ? die we speciaal voor jou geselecteerd hebben. Door kleine ingrepen in je tuin kan je de leefbaarheid voor wilde dieren en planten spectaculair verhogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten